1.500 lei pentru fiecare zi de îngrijiri medicale – media despăgubirilor acordate de Tribunalul Ilfov

Lospa Lawyers obține o hotărâre definitivă din partea Tribunalului Ilfov pentru două persoane implicate într-un accident rutier petrecut în mun. București, pe Șos. Odăi

La data de 4.11.2015, MB și SFD au fost victimele unui accident rutier produs pe Şos. Odăi, în mun. Bucureşti, vinovat de producerea accidentului fiind un asigural RCA al societății Euroins România Asigurare – Reasigurare S.A. (pe mai departe, Euroins).

Cercetarea penală a acestui caz a durat aproximativ 8 luni, Lospa Lawyers asigurând servicii juridice inclusiv în fața organelor de urmărire penale din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră a mun. București.

MB, suferind 7-8 zile de îngrijiri medicale, a solicitat obligarea Euroins la plata unor despăgubiri morale în cuantum de 54.000 lei, iar SFD, suferind 4-6 zile de îngrijiri medicale, a solicitat despăgubiri morale în cuantum de 25.000 lei. Totodată, cele două victime au solicitat în contradictoriu cu Euroins și acordarea de despăgubiri materiale pentru acoperirea cheltuielilor cu medicamente și cu analize medicale.

La data de 13.07.2017, Judecătoria Buftea, prima instanță sesizată cu cererea de chemare în judecată formulată de către cele 2 victime, a obligat societatea de asigurare la plata următoarelor sume:

  • 12.000 lei pentru MB, cu titlu de daune morale pentru cele 7-8 zile de îngrijiri medicale (1.500 lei/ zi de îngrijiri medicale, în medie);
  • 8.000 lei pentru SFD, cu titlu de daune morale pentru cele 4-6 zile de îngrijiri medicale (1.333 lei/ zi de îngrijiri medicale, în medie).

Împotriva acestei sentințe a Judecătoriei Buftea, Euroins a formulat o cerere de apel. Judecând în apel, la data de 30.03.2018, Tribunalul Ilfov a respins cererea de apel formulată de societatea de asigurare, menținând astfel sentința Judecătoriei Buftea.

În fiecare an, Lospa Lawyers asistă victime ale accidentelor rutiere, aflate în diverse situații complexe, obținând despăgubiri pentru daunele morale suferite de acestea într-un cuantum situat peste media publicată de Ghidul pentru soluționarea daunelor morale, elaborat de Fondul de Protecție a Victimelor Străzii cu acordul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor.

Subscribe To Our Weefdsaffsdfakly Newsdsfasfletter.

Special Sales

Exclusive Findings

New Arrivals & Promos

Basically, all you're interested in! 

Hey stranger!

This here is a nice round Newsletter Popup & Special Offer example.

 Sign up today and get 25% discount on your next order with our site. 

en_USEN