155.500 EUR – daune morale acordate de Tribunalului Ilfov

În data de 02.07.2015, clientul Lospa Lawyers, în vârstă de 66 ani, în timp ce se deplasa cu un moped în loc. Crevedia, jud. Giurgiu, a fost acroșat cu oglinda dreapta de către un conducător auto. În urma accidentului, victima a suferit leziuni traumatice la nivelul capului, feței, ochiului și obrazului drept, genunchiului stâng, dar și a mâinilor, leziuni care au necesitat 75-80 de zile de îngrijiri medicale. Mai mult, clientul Lospa Lawyers și-a pierdut în întregime vederea de la ochiul drept, iar ochiul stâng funcționează la doar 70-75% din capacitate.

După epuizarea etapei de cercetare penală, Lospa Lawyers a solicitat obligarea asigurătorului conducătorului auto la plata sumei de 900.000 lei (aprox. 200.000 EUR) constând în prejudicii pentru daunele morale suferite de clientul său. Tribunalul Ilfov a admis în parte acțiunea formulată de Lospa Lawyers și a acordat despăgubiri pentru daunele morale suferite de victimă în cuantum total de 700.000 lei (aprox. 155.000 EUR). Decizia Tribunalului Ilfov este supusă apelului la Curtea de Apel București și va fi publicată, in extenso, pe site-ul Lospa Lawyers, www.lospa.ro.

Aceasta victorie este rezultatul unei strategii complexe de apărare a clientului nostru, bazată pe o solidă argumentație juridică și un probatoriu adecvat administrat în cauză. Decizia Tribunalului Ilfov este reprezentativă pentru preocupările constante ale echipei Lospa Lawyers de conștientizare din partea reprezentanților companiilor RCA a traumelor și suferințelor victimelor evaluate în mod concret, de la caz la caz, și nu potrivit unor grile de despăgubire abstracte și obscure.

În fiecare an, Lospa Lawyers asistă victime ale accidentelor rutiere, aflate în diverse situații complexe, obținând despăgubiri pentru daunele morale suferite de acestea într-un cuantum situat peste media publicată de Ghidul pentru soluționarea daunelor morale, elaborat de Fondul de Protecție a Victimelor Străzii cu acordul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (disponibil aici http://www.fpvs.ro/sites/default/files/files/Ghid_pentru_solutionarea_daunelor_morale_ed_2012.pdf)

Subscribe To Our Weefdsaffsdfakly Newsdsfasfletter.

Special Sales

Exclusive Findings

New Arrivals & Promos

Basically, all you're interested in! 

Hey stranger!

This here is a nice round Newsletter Popup & Special Offer example.

 Sign up today and get 25% discount on your next order with our site. 

en_USEN