8 mln $ – ultima tranzacție MJ Project încheiată alături de Lospa Lawyers

Lospa Lawyers a acordat asistență juridică companiei MJ Project cu privire la încheierea unui contract de antrepriză cu un important investitor străin, pentru proiectarea, avizarea, autorizarea și ridicarea unor construcții în vestul țării. Lospa Lawyers a oferit asistență juridică pe întreaga durată a tranzacției, prin suportul juridic oferit atât în etapa de structurare a tranzacției, cât și în revizuirea și negocierea documentelor tranzacției. Valoarea acestei tranzacții a fost de aproximativ 8 mln $ și este cel mai mare proiect pentru MJ Project din primul semestru al anului 2017. Cu această tranzacție, Lospa Lawyers atinge suma de 10 mln $ pentru tranzacțiile în care a asistat MJ Project în ultimul an.

“Tranzacția a fost o provocare pentru Lospa Lawyers, opunând diverse problematici specifice acestui sector și cerințe ale clienților noștri. Ne bucurăm că am fost alături de ing. Paul Pârvan și ing. Dan Mândruț pentru a-i asista în cea mai mare tranzacție încheiată de MJP Project până acum. Dorim să le mulțumim pentru încrederea acordată în acest mandat pe care l-am încheiat împreună cu succes și așteptăm noi provocări”, a declarat Paul Lospa, fondator Lospa Lawyers.

Lospa Lawyers activează din anul 2015, la inițiativa fondatorului său, Paul Lospa, avocat și practician în insolvență. Lospa Lawyers are o experiență relevantă în domeniul consilierii juridice pe segmentul tranzacțiilor de real estate, oferind asistență continuă unor companii din acest domeniu.

Subscribe To Our Weefdsaffsdfakly Newsdsfasfletter.

Special Sales

Exclusive Findings

New Arrivals & Promos

Basically, all you're interested in! 

Hey stranger!

This here is a nice round Newsletter Popup & Special Offer example.

 Sign up today and get 25% discount on your next order with our site. 

en_USEN