Cristian Cercel – Noul paralegal Lospa Lawyers

În urma implicării deosebite în primul programul de internship organizat de Lospa Lawyers în vara anului 2017, Cristian devine, din ianuarie 2018, paralegal Lospa Lawyers.

În prezent, Cristian este student – masterand al Facultății de Drept a Universității “Nicolae Titulescu“ și se pregătește pentru obținerea titlului de avocat.

Premiile numeroase obținute de Cristian în timpul facultății (Premiul I la Concursul de pledoarii de drept penal și procesual penal – iulie 2017; Premiul I la Sesiunea de Comunicări Științifice cu lucrarea „Contractul de vânzare cu clauză de întreținere vs. Contractul de donație cu sarcină de întreținere” – aprilie 2016; Premiul I la Sesiunea de Comunicări Științifice cu lucrarea „Regimul juridic al spațiului cosmic. Aspecte privind teledetecția prin sateliți” – aprilie 2015) sunt reprezentative pentru pasiunea lui Cristian pentru drept.

Cristian este implicat în practicile Business arbitration & litigation și Personal injury litigation, ocupându-se cu predilecție de colectarea și gestionarea datelor și mijloacelor de probă.

Îi urăm mult succes și suntem încrezători că, în noul rol, Cristian își va îndeplini aceste responsabilități cu succes.


cristian-cercel-noul-paralegal-lospa-lawyers

Subscribe To Our Weefdsaffsdfakly Newsdsfasfletter.

Special Sales

Exclusive Findings

New Arrivals & Promos

Basically, all you're interested in! 

Hey stranger!

This here is a nice round Newsletter Popup & Special Offer example.

 Sign up today and get 25% discount on your next order with our site. 

en_USEN