Litigii media și publicitate
Litigii media și publicitate

Know-how pentru a câștiga

Nu este neobișnuit ca o campanie publicitară să se confrunte cu provocări multiple și simultane din partea unui concurent, autoritate de reglementare sau consumator.

Cazurile noastre includ procese ├«n instan╚Ťele din Rom├ónia, investiga╚Ťii ╚Öi ac╚Ťiuni de executare ale Consiliului Na╚Ťional pentru Publicitate (CNP), proceduri ale Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale pentru Protec╚Ťia Consumatorului (ANPC) ╚Öi ale Ministerului de Finan╚Ťe, precum ╚Öi investiga╚Ťii ale organismelor de auto-reglementare din domeniu (precum Consiliul Rom├ón pentru Publicitate) sau Asocia╚Ťia Rom├ón─â a Produc─âtorilor Interna╚Ťionali de Medicamente - ARPIM).

Avoca╚Ťii no╚Ötri se prezint─â ├«n mod regulat la CNP ╚Öi ANPC pentru a fi la curent cu mediul de reglementare. Prin urmare, v─â putem trimite din timp ├«n╚Ötiin╚Ť─âri cu privire la problemele ce au ajuns pe primul loc ├«n agenda legislativ─â.

Cazurile solu╚Ťionate de noi implic─â orice tip de publicitate:

  • publicitate tradi╚Ťional─â la televizor, radio ╚Öi ├«n presa scris─â
  • marketing direct prin coresponden╚Ť─â ╚Öi telemarketing
  • ambalare cu am─ânuntul ╚Öi standuri de prezentare ├«n magazin
  • marketing online cu tehnologie de ultim─â or─â, marketing mobil, re╚Ťele sociale, marketing viral ╚Öi
  • alte tipuri de marketing pe cale oral─â

Prin utilizarea dovezilor empirice ╚Öi m─âsurabile, v─â putem ajuta s─â dezvolta╚Ťi ╚Öi consolida╚Ťi dovezile necesare pentru a v─â sus╚Ťine argumentele sau pentru a le nega pe cele ale concuren╚Ťei.

ro_RORO