40.000 EUR – daunele morale pentru pierderea fratelui într-un accident rutier

La aproximativ 9 luni de la decesul fratelui într-un accident rutier petrecut în loc. Văradia de Mureș, jud. Arad, Lospa Lawyers obține despăgubiri de câte 40.000 euro pentru fiecare soră a persoanei decedate. Hotărârea Tribunalului București nu este definitivă

Accidentul rutier din data 19.07.2020 în urma căruia a decedat o persoană de sex bărbătesc, a fost cercetat de Poliția Văradia de Mureș din cadrul IPJ Arad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova.

Reușita avocaților Lospa Lawyers este dovedită de obținerea unor daune morale într-un cuantum de aproximativ 10 ori mai mare decât cuantumul indicat de Ghidul pentru soluționarea daunelor morale elaborat de FPVS.

Inițial, oferta asigurătorului RCA a șoferului vinovat pentru despăgubirea celor surori, City Insurance Asigurare Reasigurare S.A., a fost de 15.000 lei pentru fiecare soră. Oferta finală a asigurătorului în cuantum de 30.000 lei pentru fiecare soră prejudiciată a fost respinsă, iar ulterior avocații Lospa Lawyers au chemat în judecată asigurătorul RCA.

Hotărârea Tribunalului București a fost pronunțată în 26.04.2021, adică la aproximativ 9 luni de la data producerii accidentului și este redată pe scurt mai jos:

Subscribe To Our Weefdsaffsdfakly Newsdsfasfletter.

Special Sales

Exclusive Findings

New Arrivals & Promos

Basically, all you're interested in! 

Hey stranger!

This here is a nice round Newsletter Popup & Special Offer example.

 Sign up today and get 25% discount on your next order with our site. 

ro_RORO