Pro Bono
Pro Bono

Diferen╚Ťa dintre afacere ╚Öi profesie

Presiunile tot mai mari de pe pia╚Ťa serviciilor juridice, nevoia de munc─â, de a atrage clien╚Ťi ╚Öi nevoia de a men╚Ťine firma pe profit au f─âcut destul de dificil─â ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor de serviciu ├«n folosul comunit─â╚Ťii. ├Äns─â serviciul ├«n folosul comunit─â╚Ťii face diferen╚Ťa ├«ntre afacere ╚Öi profesie Afacerea se poate concentra exclusiv pe profit dar nu ╚Öi profesia. Profesia se dedic─â mai ├«nt├ói comunit─â╚Ťii pe care este obligat─â s─â o deserveasc─â. Nu ne putem imagina o responsabilitate mai mare dec├ót ├«ndeplinirea acestei obliga╚Ťii. La fel cum nu ne putem imagine o pl─âcere mai mare.

Deoarece dificult─â╚Ťile economice ├«ngreuneaz─â accesul inegal la reprezentare de calitate ├«n instan╚Ť─â, nevoia este la fel de mare ca oric├ónd iar noi continu─âm s─â o ├«ndeplinim. Al─âturi de sprijinul acordat clien╚Ťilor persoane fizice, Lospa Lawyers consider─â c─â este esen╚Ťial s─â ajute grupurile care presteaz─â servicii publicului pentru a solu╚Ťiona probleme legate de drepturile economice ╚Öi sociale.

Toate resursele echipei Lospa Lawyers sunt folosite pentru a veni ├«n sprijinul fiec─ârui caz sau tranzac╚Ťie pro bono. Avem multe cazuri pe rol ├«n multe domenii de interes public, inclusiv ├«n materie de azil, violen╚Ť─â domestic─â, educa╚Ťie, mediu ╚Öi organiza╚Ťii non-profit.

Dac─â ave╚Ťi nevoie de reprezentare ├«n instan╚Ť─â pro bono, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la┬á[email protected]. A╚Ötept─âm cu ner─âbdare s─â v─â cunoa╚Ötem.

ro_RORO