Litigii privind achizi╚Ťiile publice
Litigii privind achizi╚Ťiile publice

Contestarea sau ap─ârarea atribuirii unui contract de achizi╚Ťii publice

Echipa noastr─â este foarte bine preg─âtit─â pentru a v─â asista cu privire la achizi╚Ťiile publice. ╚śtim cum func╚Ťioneaz─â sectorul public, cunoa╚Ötem foarte bine reglement─ârile privind contractele de achizi╚Ťii publice ╚Öi ├«n╚Ťelegem modul ├«n care tribunalele din Rom├ónia vor aplica principiile fundamentale.

Suntem specializa╚Ťi ├«n consilierea clien╚Ťilor care particip─â la un proces de achizi╚Ťii publice. Ac╚Ťion─âm pentru societ─â╚Ťi de diferite dimensiuni, de la IMM-uri la unii dintre cei mai mare furnizori ai statului.

Am consiliat ╚Öi am reprezentat clien╚Ťi ├«n multe situa╚Ťii legate de achizi╚Ťii publice, incluz├ónd:

  • elaborarea documentelor de licita╚Ťie
  • elaborarea politicilor de achizi╚Ťii publice
  • administrarea procesului de achizi╚Ťii pentru clien╚Ťi ╚Öi oferirea de asisten╚Ť─â pentru probleme care apar ├«n cadrul procesului de achizi╚Ťii publice ╚Öi private
  • analiza conformit─â╚Ťii ofertelor
  • asisten╚Ť─â la evaluarea licita╚Ťiei ╚Öi a procedurilor de atribuire, inclusiv stabilirea unor criterii de evaluare corespunz─âtoare ╚Öi a procedurilor de selectare a ofertelor precum ╚Öi documentarea corespunz─âtoare a deciziilor de atribuire
  • litigating tendering disputes before all levels of courts including and before National Council for Solving Complaints (RO - Consiliul Na╚Ťional pentru Solu╚Ťionarea Contesta╚Ťiilor, CNSC)
  • litigii privind desp─âgubirile
  • reexaminarea deciziilor de atribuire a licita╚Ťiei

Oferim consultan╚Ť─â de specialitate clien╚Ťilor care au pierdut licita╚Ťii pentru contracte de achizi╚Ťii publice, furniz├ónd consiliere cu privire la existen╚Ťa motivelor pentru contestarea deciziei ╚Öi cu privire la raportul dintre risc ╚Öi c├ó╚Ötig ├«n cazul depunerii unei contesta╚Ťii. ├Än cazul ├«n care autoritatea contractant─â a ├«nc─âlcat regulile, vom reprezenta clien╚Ťii ├«n cadrul procesului legal. Fie c─â dori╚Ťi s─â ob╚Ťine╚Ťi o decizie de acordare de desp─âgubiri sau un ordin de anulare a deciziei de atribuire a contractului ├«n favoarea ofertantului c├ó╚Ötig─âtor, suntem aici s─â v─â ajut─âm.

ro_RORO