Litigii de munc─â
Litigii de munc─â

Suntem ├«narma╚Ťi cu abilit─â╚Ťile ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťele necesare pentru a ob╚Ťine rezultatele pe care vi le dori╚Ťi

Reprezent─âm angajatori ├«n tribunale specializate ├«n litigii de munc─â din Rom├ónia. Ne pute╚Ťi solicita s─â ap─âr─âm toate tipurile de procese ├«n instan╚Ť─â pentru concediere nelegal─â, discriminare pe baz─â de handicap, sex, ras─â ╚Öi v├órst─â, denun╚Ťare, TUPE (cesiunea ├«ntreprinderii), ├«nc─âlcarea contractului ╚Öi litigii legate de plat─â.

V─â ajut─âm s─â lua╚Ťi decizii informate

├Änc─â de la ├«nceput ╚Öi pe m─âsur─â ce cazul dumneavoastr─â evolueaz─â, vom evalua fondul ap─âr─ârii dumneavoastr─â ╚Öi vom discuta cu dumneavoastr─â ce op╚Ťiuni ave╚Ťi ╚Öi tacticile pe care le recomand─âm. V─â vom sf─âtui cu privire la orice riscuri legate de litigiu ╚Öi de cheltuielile de judecat─â estimate astfel ├«nc├ót s─â putem urma un plan convenit de comun acord. Aceast─â abordare v─â permite s─â adopta╚Ťi decizii informate ├«n fiecare etap─â despre modul ├«n care dori╚Ťi s─â reac╚Ťiona╚Ťi la reclama╚Ťia formulat─â ├«mpotriva societ─â╚Ťii sau organiza╚Ťiei dumneavoastr─â.

Condi╚Ťii negociate de solu╚Ťionare

Indiferent de fondul oric─ârui caz, timpul de gestionare este pierdut ╚Öi vor exista cheltuieli de judecat─â dac─â un caz se transform─â ├«ntr-un proces complet ├«n fa╚Ťa tribunalului. Deseori exist─â incertitudini privind rezultatul final indiferent de c├ót de solid─â este ap─ârarea dumneavoastr─â.

Dac─â abordarea dumneavoastr─â preferat─â este s─â ob╚Ťine╚Ťi condi╚Ťii negociate de solu╚Ťionare, noi v─â putem ajuta. Suntem negociatori pricepu╚Ťi ╚Öi cu experien╚Ť─â, care caut─â s─â rezolve un caz ├«n cele mai bune condi╚Ťii pentru organiza╚Ťia dumneavoastr─â. Pute╚Ťi decide s─â ob╚Ťine╚Ťi un rezultat negociat dac─â fondul ap─âr─ârii dumneavoastr─â este slab sau pentru c─â dori╚Ťi s─â evita╚Ťi timpul afectat, cheltuielile ╚Öi incertitudinea asociate cu un caz ├«n fa╚Ťa tribunalului ce se transform─â ├«ntr-un proces complet.

Preg─âtirea solid─â a cauzei

Dac─â decide╚Ťi s─â ataca╚Ťi o pl├óngere depus─â la un tribunal specializat ├«n litigii de munc─â, trebuie s─â v─â asigura╚Ťi c─â preg─âtirea ap─âr─ârii dumneavoastr─â este de prim─â clas─â. Un caz slab preg─âtit sau preg─âtit cu ├«nt├órziere v─â poate afecta cu u╚Öurin╚Ť─â ╚Öansele de a v─â ap─âra cu succes ├«mpotriva pl├óngerii depuse ├«mpotriva societ─â╚Ťii dumneavoastr─â. Din acest motiv, ap─âr─ârile noastre sunt preg─âtite cu grij─â ╚Öi organizate ├«n timp util ├«nainte de orice audiere pentru a evita panica din ultimul moment ╚Öi problemele neprev─âzute.

Abordarea noastr─â v─â asigur─â o ap─ârare argumentat─â ╚Öi prezentat─â ├«n mod solid ╚Öi conving─âtor pentru a v─â asigura ob╚Ťinerea celui mai bun rezultat, c├ót mai repede posibil, astfel ├«nc├ót s─â nu pierde╚Ťi timpul de gestionare ╚Öi s─â reduce╚Ťi cheltuielile de judecat─â..

ro_RORO