Paul este un avocat specializat ├«n litigii, cu un palmares excelent ├«n solu╚Ťionarea litigiilor. Cu peste 10 ani de practic─â, Paul a reprezentat clien╚Ťi ├«n fa╚Ťa instan╚Ťelor de judecat─â de toate nivelurile, inclusiv ├«n fa╚Ťa Cur╚Ťii Supreme a Rom├óniei. Este cunoscut ca un avocat care pune clientul pe primul loc, cu o g├óndire progresist─â, orientat spre detalii ╚Öi cu o apari╚Ťie pl─âcut─â. Clien╚Ťii apreciaz─â la Paul abordarea sa logic─â, capacitatea de a simplifica situa╚Ťii complexe ╚Öi amprenta sa personal─â de pe fiecare dosar.

As a business litigator, Paul has been involved with a wide range of matters, including contractual disputes, construction disputes, class proceedings, government investigations in health industry, shareholders' rights disputes and media & advertising litigation.

Adopt├ónd o abordare creativ─â ╚Öi strategic─â, Paul colaboreaz─â cu clien╚Ťii ├«n direc╚Ťia solu╚Ťion─ârii celor mai complexe probleme ale acestora, oferind solu╚Ťii practice ╚Öi orientate spre afacere. ├Änc─â de la ├«nceputul unui dosar, el identific─â punctele forte ╚Öi punctele slabe pentru a ob╚Ťine cele mai bune rezultate. Pe m─âsur─â ce apar noi date ╚Öi probleme, Paul reac╚Ťioneaz─â eficient pun├ónd ├«n aplicare capacit─â╚Ťile sale excelente de negociere ╚Öi sus╚Ťinere a pledoariilor. Se str─âduie╚Öte s─â reduc─â stresul ╚Öi preocup─ârile clien╚Ťilor, oferindu-le sprijin, informare ╚Öi o ├«n╚Ťelegere a dinamicii lor interne ╚Öi externe.

├Än calitate de practician ├«n insolven╚Ť─â autorizat de Uniunea Na╚Ťional─â a Practicienilor ├«n Insolven╚Ť─â (UNPIR), Paul aduce o abordare echilibrat─â ├«n practica sa de restructurare ╚Öi insolven╚Ť─â, prin reprezentare calm─â ╚Öi consiliere atent─â.

De asemenea, Paul are cuno╚Ötin╚Ťe vaste ╚Öi aprofundate despre reglement─ârile din sectorul de s─ân─âtate ╚Öi farmaceutic din Rom├ónia. Timp de aproape 7 ani, Paul a oferit consiliere produc─âtorilor farmaceutici ╚Öi altor participan╚Ťi de pe pia╚Ťa farmaceutic─â din Rom├ónia cu privire la o gam─â variat─â de chestiuni de reglementare ╚Öi comerciale ╚Öi se prezint─â periodic ├«n fa╚Ťa autorit─â╚Ťilor de reglementare din Rom├ónia, inclusiv Agen╚Ťia Na╚Ťional─â a Medicamentului ╚Öi a Dispozitivelor Medicale ╚Öi Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii.

Scriitor ╚Öi prezentator, Paul a semnat o serie de publica╚Ťii ╚Öi este adesea invitat s─â vorbeasc─â la conferin╚Ťele ├«n domeniu. Este autorul unei serii de articole publicate ├«n Weekly Law Reports (Rom├ónia) ╚Öi ├«n reviste de specialitate precum Curierul Judiciar, Pandectele S─âpt─âm├ónale etc. De asemenea, este student ├«n ultimul an la cursurile de doctorat de la Facultatea de Drept - Universitatea Bucure╚Öti iar ├«n prezent ├«╚Öi preg─âte╚Öte teza de dizerta╚Ťie despre procedurile de poprire conform legilor din Rom├ónia. 

Timp de trei ani, Paul a fost lector extern ├«n Drept Procesual Civil la Facultatea de Drept, Universitatea Bucure╚Öti iar ├«n prezent este profesor asociat la Universitatea ÔÇ×Nicolae TitulescuÔÇŁ unde pred─â Dreptul Procesual Civil sub coordonarea profesorului Gabriel Boroi.

Experien╚Ť─â Profesional─â

  • February 2017 ÔÇô present: tutor at Faculty of Law, ÔÇťNicolae TitulescuÔÇŁ University (Civil Procedure Law)
  • February 2014 ÔÇô August 2015: Associate, Deloitte Legal Romania ÔÇô Reff & Asocia╚Ťii SCA
  • October 2011 ÔÇô June 2014: tutor at Faculty of Law, University of Bucharest (Civil Procedure Law)
  • September 2011 ÔÇô present: 2011 ÔÇô present, Editorial Director ÔÇťPandectele S─âpt─âm├ónaleÔÇŁ Magazine
  • September 2010 ÔÇô February 2014: Junior Lawyer, Piperea & Asocia╚Ťii SCA

Educa╚Ťie

  • PhD student in Law degree ÔÇô University of Bucharest, Romania (present)
  • MasterÔÇÖs Degree (LL.M) ÔÇô University of Bucharest, Romania (2012)
  • Master of Economics (M.Ec.) ÔÇô ÔÇťNicolae TitulescuÔÇŁ University, Romania (2012)
  • Law Degree (LL.B) ÔÇô University of Bucharest, Romania (2011)
  • Bachelors Degree in Economy (BEc.) ÔÇô ÔÇťDimitrie CantemirÔÇŁ Christian University, Romania (2010)
Livia Dianu ÔÇô Buja
Bogdan Vasile
Gabriela Lospa
Elena Lospa
ro_RORO