Bogdan s-a al─âturat firmei ├«n anul 2020 ├«n calitate de Managing Associate ╚Öi a adus cu el 7 ani de experien╚Ť─â ├«n arbitraj ╚Öi litigii interne. Domeniile sale de expertiz─â includ litigii comerciale complexe, litigii contractuale, litigii privind proprietatea ╚Öi leasingul, investiga╚Ťii privind fraudele ╚Öi denatur─ârile ╚Öi litigii privind v─ât─âmarea corporal─â. Este un avocat ├«n litigii cu experien╚Ť─â, aptitudini foarte bune ├«n anchete ╚Öi investiga╚Ťii ╚Öi un istoric excelent ├«n ob╚Ťinerea de rezultate de succes ├«n procese complexe ╚Öi sensibile din punct de vedere strategic.

Succesul s─âu este construit pe diligen╚Ť─â, preg─âtire ╚Öi pe ├«n╚Ťelegerea sa juridic─â excep╚Ťional─â. Avocat inteligent ╚Öi priceput, este expert ├«n procedurile complexe de litigii civile. Abilitatea sa de a simplifica procedurile ╚Öi de a dezvolta un cadru strategic din timp ├«l fac un avocat specializat ├«n litigii cu care clien╚Ťii ador─â s─â lucreze.

Experien╚Ťa sa cuprinde, de asemenea, probleme corporative ╚Öi comerciale legate de activitatea comercial─â a clien╚Ťilor, fiind implicat ├«n diferite procese de due diligence ╚Öi oferind asisten╚Ť─â ├«n restructurarea activit─â╚Ťii, negociere ╚Öi ├«ncheierea diverselor contracte comerciale.

Punctele sale forte cheie includ capacitatea sa de analiz─â juridic─â la nivel ├«nalt, practicile sale de lucru eficiente ╚Öi capacitatea de a extrage esen╚Ťialul din chestiuni complexe prin consiliere succint─â ╚Öi practic─â. Bogdan adopt─â o abordare comercial─â ├«n gestionarea ╚Öi solu╚Ťionarea litigiilor asigur├óndu-se astfel c─â clien╚Ťii s─âi beneficiaz─â nu doar de expertiza ╚Öi experien╚Ťa sa juridic─â dar ╚Öi de competen╚Ťele sale comerciale.

├Änainte de a veni ├«n echipa Lospa Lawyers, Bogdan a fost avocat la firme importante de avocatur─â din Rom├ónia ├«n cadrul c─ârora a reprezentat diverse companii ╚Öi institu╚Ťii implicate ├«n litigii comerciale, inclusiv b─ânci ╚Öi furnizori importan╚Ťi de servicii financiare.

Experien╚Ť─â Profesional─â

  • April 2020 ÔÇô present: Managing Associate, Lospa Lawyers
  • August 2019 ÔÇô March 2020: Managing Lawyer ÔÇô C.I.A.Avram Marieta
  • April 2017 ÔÇô July 2019: Senior Lawyer ÔÇô C.I.A. Avram Marieta
  • January 2016 ÔÇô March 2017: Associate ÔÇô SCA ÔÇťStoica ╚Öi Asocia╚ŤiiÔÇŁ
  • November 2013 ÔÇô December 2015: Junior Associate ÔÇô SCA ÔÇťStoica ╚Öi Asocia╚ŤiiÔÇŁ

Educa╚Ťie

  • MasterÔÇÖs Degree (LL.M) ÔÇô University of Bucharest, Romania (2015)
  • Law Degree (LL.B) ÔÇô University of Bucharest, Romania (2013)

Membru al

  • Bucharest Bar ÔÇô admitted 2013
Paul Lospa
Livia Dianu ÔÇô Buja
Elena Lospa
Gabriela Lospa
ro_RORO