ARBITRAJE ╚śI LITIGII

Sala de judecat─â este a doua noastr─â cas─â

Introducerea unei ac╚Ťiuni ├«n instan╚Ť─â este un pas important pentru majoritatea ├«ntreprinderilor, acest lucru implic├ónd mai multe provoc─âri din punct de vedere al resurselor. Presupune st─âp├ónirea normelor legale, a detaliilor concrete ╚Öi a considerentelor comerciale ╚Öi combinarea acestor elemente pentru a instrumenta un caz logic ╚Öi conving─âtor.

Ne ocup─âm de un num─âr mare de cazuri complexe aflate pe rolul instan╚Ťelor din Rom├ónia, de la instan╚Ťele inferioare la ├Änalta Curte de Justi╚Ťie, dar ╚Öi de ac╚Ťiuni speciale pe rolul Cur╚Ťii Constitu╚Ťionale din Rom├ónia. Reputa╚Ťia noastr─â se bazeaz─â pe g├óndire strategic─â imaginativ─â, preg─âtire meticuloas─â, reprezentare solid─â ╚Öi, mai presus de toate, pe determinarea de a excela pentru clien╚Ťii no╚Ötri.

Stabilim un echilibru al punctelor sensibile ale cazului ├«n raport cu o ac╚Ťiune ferm─â, ori de c├óte ori este necesar: acest lucru poate implica negocieri ├«n vederea solu╚Ťion─ârii cazului, litigii sau arbitraj. De asemenea, ╚Ötim c─â respectivele costuri de litigiu ╚Öi arbitraj reprezint─â o problem─â ╚Öi ne str─âduim s─â abord─âm costurile ├«ntr-o manier─â sensibil─â ╚Öi ├«ntr-un spirit de colaborare.

Echipa noastră se ocupă de proceduri judiciare și de arbitraj în numeroase domenii, inclusiv:

Litigii ├«n construc╚Ťii / FIDIC

Arbitraj na╚Ťional

Litigii de munc─â

Litigii ├«n domeniul s─ân─ât─â╚Ťii

Recuperare din asigur─âri

Litigii de proprietate intelectual─â

Media & Advertising Litigation

Litigii privind calitatea produselor

Litigii privind achizi╚Ťiile publice

Litigii privind propriet─â╚Ťi imobiliare

Litigii ├«ntre ac╚Ťionari

Litigii fiscale

ro_RORO