Litigii de proprietate intelectual─â
Litigii de proprietate intelectual─â

Protec╚Ťia inova╚Ťiei are nevoie de Lospa Lawyers

Ne ocup─âm de litigii cu privire la toate drepturile de proprietate intelectual─â ╚Öi conexe, inclusiv brevete, m─ârci, drepturi de autor, desene, topografii de produse semiconductoare, protec╚Ťii ale soiurilor de plante, informa╚Ťii confiden╚Ťiale, utilizarea abuziv─â a unei denumiri, legea concuren╚Ťei ╚Öi a contrafacere, ├«ntr-o gam─â larg─â de domenii ╚Öi tehnologii.

Avoca╚Ťii no╚Ötri au abilit─â╚Ťi pentru a v─â reprezenta ├«n instan╚Ť─â ├«n litigii privind proprietatea intelectual─â ╚Öi, de asemenea, sunt negociatori experimenta╚Ťi care pot ob╚Ťine acorduri extrajudiciare acolo unde este posibil ╚Öi ├«n interesul clientului.

Litigii legate de m─ârci

Avem experien╚Ť─â ├«n a ajuta societ─â╚Ťile s─â-╚Öi protejeze renumele m─ârcilor ╚Öi ├«n solu╚Ťionarea numeroaselor litigii ├«n materie de m─ârci, inclusiv cele legate de:

  • ├«nc─âlcarea drepturilor de marc─â/concuren╚Ť─â neloial─â
  • publicitate fals─â
  • ├«nc─âlcare online
  • ÔÇ×cybersquattingÔÇŁ ╚Öi probleme legate de nume de domeniu
  • litigii legate de promovare ╚Öi licen╚Ťiere
  • ├«nc─âlcarea imaginii comerciale
  • dilu╚Ťie
  • contrafacere

Litigii legate de brevete

Sistemul european de protec╚Ťie a brevetelor ╚Öi de supraveghere a respect─ârii brevetelor este ├«n curs de revizuire de ceva timp, cu propuneri pentru o nou─â Instan╚Ť─â Unic─â ├«n materie de Brevete, al─âturi de un Brevet Unitar. Echipa noastr─â are o ├«n╚Ťelegere profund─â a regimurilor europene existente ╚Öi propuse de protec╚Ťie a brevetelor, cu o vast─â experien╚Ť─â ├«n consiliere privind aspectele contencioase ╚Öi necontencioase legate de brevete. Suntem bine preg─âti╚Ťi pentru a v─â consilia cu privire la protec╚Ťia, exploatarea ╚Öi strategia de respectare a brevetului dumneavoastr─â ├«n toat─â Europa ╚Öi nu numai.

Încălcarea drepturilor de autor

Lospa Lawyers se dedic─â oferirii de servicii ╚Öi solu╚Ťii juridice eficiente ╚Öi practice victimelor ├«nc─âlc─ârii drepturilor de autor, inclusiv fotografilor, muzicienilor, arti╚Ötilor, actorilor, autorilor ╚Öi ├«ntreprinderilor de toate dimensiunile. ├Än╚Ťelegem tehnologiile, mediul industrial ╚Öi nevoile comerciale ale clien╚Ťilor no╚Ötri ╚Öi ne folosim de acea experien╚Ť─â pentru a v─â asista pe dumneavoastr─â sau ├«ntreprinderea dumneavoastr─â ├«n prevenirea ori stoparea ├«nc─âlc─ârii drepturilor de autor, prin litigii, dac─â este cazul, ╚Öi pentru a ob╚Ťine daune pecuniare de la autorii ├«nc─âlc─ârii. De asemenea, v─â putem ap─âra dac─â a╚Ťi fost acuzat pe nedrept de ├«nc─âlcarea drepturilor de autor ├«n Rom├ónia.

ro_RORO