100.000 lei daune morale acordate de Tribunalul București pentru o victimă a unui accident rutier

Tribunalul București a acordat 100.000 lei daune morale unei tinere, pasager într-un autoturism implicat într-un accident rutier produs pe DE 79 pe raza comunei Bălteni, la km 36+685. Conducătorul autoturismului în care se afla clienta Lospa Lawyers nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta și a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se pe sensul opus al părții carosabile în capul de pod. Conducătorul autoturismului a decedat în urma impactului, iar tânăra a suferit 75 – 80 de zile de îngrijiri medicale.

Cercetarea penală a acestui caz a durat aproximativ 10 luni, Lospa Lawyers asigurând servicii juridice inclusiv în fața organelor de urmărire penale din jud. Gorj.

În fiecare an, Lospa Lawyers asistă victime ale accidentelor rutiere, aflate în diverse situații complexe, obținând despăgubiri pentru daunele morale suferite de acestea într-un cuantum situat peste media publicată de Ghidul pentru soluționarea daunelor morale, elaborat de Fondul de Protecție a Victimelor Străzii cu acordul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor.

Subscribe To Our Weefdsaffsdfakly Newsdsfasfletter.

Special Sales

Exclusive Findings

New Arrivals & Promos

Basically, all you're interested in! 

Hey stranger!

This here is a nice round Newsletter Popup & Special Offer example.

 Sign up today and get 25% discount on your next order with our site. 

ro_RORO