845 EUR pentru fiecare zi de îngrijiri medicale – obținută de Lospa Lawyers

Judecătoria Sectorului 6 București a acordat unui motociclist de 20 de ani despăgubiri morale în cuantum de 35.000 lei pentru 8 – 9 zile de îngrijiri medicale atestate printr-un certificat medico-legal. Hotărârea nu este definitivă, fiind supusă apelului la Tribunalul București. La data de 18.08.2015, Pe bdul Iuliu Maniu din mun. București, a avut loc accidentul rutier în care a fost implicat clientul Lospa Lawyers, un tânăr conducând o motocicletă Yamaha. Acesta a fost lovit din lateral – spate de un autoturism Daewoo Matiz, înainte de o trecere de pietoni. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a clientului nostru, acesta fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgență București, unde a primit îngrijiri medicale. Tânărul a suferit leziuni traumatice la nivelul brațului stâng și gleznei stângi, având nevoie de 8-9 de zile de îngrijiri medicale, după cum a rezultat dintr-un certificat medico-legal eliberat clientului nostru de Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici".

După epuizarea etapei de cercetare penală, Lospa Lawyers a solicitat obligarea asigurătorului conducătorului autoturismului Daewoo Matiz la plata sumei de 45.000 lei (aprox. 10.000 EUR) constând în prejudicii pentru daunele morale suferite de clientul său. Judecătoria Sectorului 6 București a admis în parte acțiunea formulată de Lospa Lawyers și a acordat despăgubiri pentru daunele morale suferite de victimă în cuantum total de 35.000 lei (aprox. 7.600 EUR). Astfel, raportat la numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării clientul nostru, Judecătoria Sectorului 6 București a acordat despăgubiri pentru daune morale în cuantum de aproximativ 845 EUR pentru fiecare zi de îngrijiri medicale, cu mult peste media despăgubirilor oferite de companiile RCA. Hotărârea Judecătoriei Sectorului 6 București este supusă apelului la Tribunalul București și este publicată, in extenso, mai jos.

Aceasta victorie este rezultatul unei strategii complexe de apărare a clientului nostru, bazată pe o solidă argumentație juridică și un probatoriu adecvat administrat în cauză. Hotărârea Judecătoriei Sectorului 6 București este reprezentativă pentru preocupările constante ale echipei Lospa Lawyers de conștientizare din partea reprezentanților companiilor RCA a traumelor și suferințelor victimelor evaluate în mod concret, de la caz la caz, și nu potrivit unor grile de despăgubire abstracte și obscure.

În fiecare an, Lospa Lawyers asistă victime ale accidentelor rutiere, aflate în diverse situații complexe, obținând despăgubiri pentru daunele morale suferite de acestea într-un cuantum situat peste media publicată de Ghidul pentru soluționarea daunelor morale, elaborat de Fondul de Protecție a Victimelor Străzii cu acordul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (puteti vedea documentul sub format PDF de aici)

Subscribe To Our Weefdsaffsdfakly Newsdsfasfletter.

Special Sales

Exclusive Findings

New Arrivals & Promos

Basically, all you're interested in! 

Hey stranger!

This here is a nice round Newsletter Popup & Special Offer example.

 Sign up today and get 25% discount on your next order with our site. 

ro_RORO