Lospa Lawyers obține primele despăgubiri de la FGA – 80.000 EUR daunele morale plătite de FGA

La începutul lunii iulie, Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) a achitat clienților noștri despăgubiri pentru daune morale în valoare totală de 80.000 EUR, în urma falimentului City Insurance. Plata efectuată în beneficiul clienților Lospa Lawyers demonstrează că schema de garantare în domeniul asigurărilor instituită prin Legea nr. 213/2015 privind FGA este viabilă și că FGA protejează efectiv creditorii de asigurări de consecinţele falimentului City Insurance.

În aprilie 2021, la aproximativ 9 luni de la decesul fratelui într-un accident rutier petrecut în loc. Văradia de Mureș, jud. Arad, Lospa Lawyers a obținut despăgubiri de câte 40.000 euro pentru fiecare soră a persoanei decedate în accident. Hotărârea Tribunalului București a fost redată pe scurt într-un articol de presă publicat pe site-ul Lospa Lawyers. Ulterior, această hotărâre a Tribunalului București s-a definitivat, astfel că cele 2 surori erau îndreptățite să primească de la City Insurance câte 40.000 EUR.

Apariția dificultăților economice ale City și deschiderea falimentului City în februarie 2022 au diminuat semnificativ șansele celor 2 surori de obținere a sumelor stabilite de Tribunalul București.

Totuși, parcurgând întreaga procedură administrativă de plată a FGA, Lospa Lawyers a obținut încasarea tuturor sumelor stabilite definitiv de către instanțele judecătorești, la mai puțin de 5 luni de la intrarea în faliment a City Insurance.

În astfel de situații, documentarea corectă a cererilor adresate FGA în acord cu Legea nr. 213/2015 privind FGA și urmărirea stadiului instrumentării dosarelor de daună de către FGA sunt decisive pentru asigurarea reușitei procesului de plată de către FGA a daunelor morale suferite de victimele accidentelor rutiere.

Subscribe To Our Weefdsaffsdfakly Newsdsfasfletter.

Special Sales

Exclusive Findings

New Arrivals & Promos

Basically, all you're interested in! 

Hey stranger!

This here is a nice round Newsletter Popup & Special Offer example.

 Sign up today and get 25% discount on your next order with our site. 

ro_RORO