Elena Costescu – Noul paralegal Lospa Lawyers

În urma implicării deosebite în programul de internship organizat de Lospa Lawyers în vara anului 2018, Elena devine, din noiembrie 2018, paralegal Lospa Lawyers.

În anul 2015, Elena a finalizat studiile de licență în cadrul Universității din București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția chineză și franceză), iar în anul 2018 a devenit licențiată în drept, absolvind cursurile Facultății de Drept a Universității “Nicolae Titulescu“. Elena este fluentă în limbile italiană, franceză, engleză (Cambridge First Certificate) și chineză (HSK 5 Certificate).

Între 2015 –  2016, Elena a beneficiat de o bursă guvernamentală în baza Acordului bilateral România-China și a studiat printre altele, Dreptul proprietății intelectuale, Dreptul internațional al afacerilor, precum și elemente introductive de drept chinez la Shanghai International Studies University.

Elena a participat, în calitate de redactor al memoriului, precum și în calitate de pledant la cea de-a 24-a ediție a Concursului de arbitraj comercial internațional “Willem C. Vis” în Viena (2016-2017), iar în cadrul concursului International Commercial Bucharest Premoot (2016-2017) ea câștigat premiul “Best Oralist”.

În perioada septembrie – decembrie 2017, Elena a participat, în mod activ, la un internship în cadrul Parlamentului European în Bruxelles. De asemenea, Elena a participat, în calitate de pledant și la cea de-a 15-a ediție a Concursului Internațional Comercial “Vis East Moot” ținut în Hong Kong (2017-2018).

În mai 2018, Elena a făcut parte din echipa câștigătoare a primei ediții a Concursului de Procese de Drept Procesual Civil organizată de Catedra de Drept Privat a Facultății de Drept a Universității “Nicolae Titulescu“ împreună cu Lospa Lawyers, câștigând, de asemenea, și premiul pentru cel mai bun orator.

În prezent, Elena se pregătește pentru obținerea titlului de avocat.

Elena este implicată în practicile Business arbitration & litigation și Personal injury litigation, ocupându-se cu predilecție de colectarea și gestionarea datelor și mijloacelor de probă.

Îi urăm mult succes și suntem încrezători că, în noul rol, Elena își va îndeplini aceste responsabilități cu succes.

Subscribe To Our Weefdsaffsdfakly Newsdsfasfletter.

Special Sales

Exclusive Findings

New Arrivals & Promos

Basically, all you're interested in! 

Hey stranger!

This here is a nice round Newsletter Popup & Special Offer example.

 Sign up today and get 25% discount on your next order with our site. 

en_USEN