Toamna numărăm bobocii de la Lospa Lawyers Summer Internship Programme 2017!

Prima ediție a Lospa Lawyers Summer Internship a avut loc în perioada iunie – august 2017 și s-a încheiat cu success. Cei mai buni studenți la drept ai Universității “Nicolae Titulescu” au fost selectați pentru a participa la acest program.

În perioada iunie - septembrie 2017 a avut loc prima ediție a programului de internship organizat de Lospa Lawyers.

Le mulțumim celor mai buni studenți la drept ai Universității “Nicolae Titulescu” pentru interesul și entuziasmul lor în acest proiect și le urăm mult succes în cariera de avocat!


LL-46-683×1024

Cristina Bădoi

Student în anul al IV-lea la Facultatea de Drept a Universității “Nicolae Titulescu“ și licențiată în anul 2016 a Facultății de Istorie din cadrul Universității din București. Cristina a parcurs diferite stagii de practică (Tribunalul București în 2016, Direcția Națională Anticorupție în 2017) și s-a alăturat în 2014 ca voluntar al Comisiei Naționale a României la UNESCO.

Cristian Cercel

Student – masterand al Facultății de Drept a Universității “Nicolae Titulescu“. Premiile numeroase obținute de Cristian în timpul facultății (Premiul I la Concursul de pledoarii de drept penal și procesual penal – iulie 2017; Premiul I la Sesiunea de Comunicări Ștințifice cu lucrarea „Contractul de vânzare cu clauză de întreținere vs. Contractul de donație cu sarcină de întreținere” – aprilie 2016; Premiul I la Sesiunea de Comunicări Ștințifice cu lucrarea „Regimul juridic al spațiului cosmic. Aspecte privind teledetecția prin sateliți” – aprilie 2015) sunt reprezentative pentru pasiunea lui Cristian pentru drept.


LL-60


LL-32-683×1024

Georgiana Pasăre

Student în anul al IV-lea la Facultatea de Drept a Universității “Nicolae Titulescu“. În timpul facultății, în perioada iulie 2016 – octombrie 2016, Georgiana a participat la un program de internship organizat Mateescu, Mateescu și Krichbaum S.C.A., iar în perioada decembrie 2016 – aprilie 2017 a colaborat alături de Sinescu și Nazat S.C.A. ca paralegal, beneficiind de o bursă privată.

Robert Trușcă

Student în anul al IV-lea la Facultatea de Drept a Universității “Nicolae Titulescu“. Este pasionat de drept, a câștigat procese simulate de drept comercial și a participat la cea de-a 24-a ediție a concursului de arbitraj comercial internațional "Willen C. Vis". Pe lângă un stagiu de practică la o societate de avocați din Bologna, Italia (2016), Robert a mai participat la diverse programe de internship organizate de Direcția Națională Anticorupție (2016) și Avocatul Poporului (2015). Robert a beneficiat, de asemenea, de o bursă de studiu ERASMUS la Universitatea de Deusto din Bilbao, Spania, în perioada septembrie 2015 – februarie 2016.


LL-51-683×1024

Subscribe To Our Weefdsaffsdfakly Newsdsfasfletter.

Special Sales

Exclusive Findings

New Arrivals & Promos

Basically, all you're interested in! 

Hey stranger!

This here is a nice round Newsletter Popup & Special Offer example.

 Sign up today and get 25% discount on your next order with our site. 

en_USEN